Logo

www.taipaletelematics.com
www.taipaleautomotive.com
 
TAIPALE TELEMATICS

Taipale Telematics kehittää ajoneuvojen turvallisuusteknologiaa kansainvälisille markkinoille. Valittu toimiala on kapea erikoisalue ajoneuvotelematiikasta, joka taas on osa auton elektroniikkaa ja tietotekniikkaa. Perusajatuksena on estää tekniikan keinoin onnettomuuksia ja liikennekuolemia, ja säästää polttoaine- ja korjauskuluja. Ratkaisut perustuvat asiakas- ja käyttäjälähtöiseen ongelmaratkaisuun. Sovellutukset käyttävät moniteknologisia ratkaisuja, joita haetaan myös muilta, ajoneuvoalan ulkopuolisilta, koetelluilta tekniikan aloilta.

SENSIOR AJOTAVAN JOHTAMISJÄRJESTELMÄ on taloudellisen ja turvallisen ajotavan tunnistaja sekä opastaja. Palvelu sisältää ajoneuvoihin asennettavat anturit ja kuljettajaa opastava näyttö, kuljettajien henkilökohtainen palaute ja web-raportti kuljettajien esimiehille. Ajotapaa seuraamalla ja turvalliseen ja taloudelliseen ajotapaan kannustamalla on mahdollista säästää 5-20 % polttoainekuluissa ja huolto- ja korjauskustannuksissa.

Sensior-järjestelmää käyttävät Suomessa mm. Veolia Transport Finland, G4S Logistic Solutions, Neste Oil ja Länsilinjat sekä ulkomailla mm. Veolia Germany ja EULEX Kosovo.

SENSIOR takaisinmaksulaskelma

Lisätietoja SENSIORISTA

Kirjaudu SENSIOR web-raportteihin

Lisätietoja Sensiorista:
Antti Torpo +358 400 638 695
Juha Laitsaari +358 50 330 2032

 

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja
Heikki Karintaus
+358 400 631 753